5 Tips voor een goede relatie

Waarom de Scheidingsplanner

[one_half][udesign_icon_font name=”fa fa-check” color=”#009ee2″] Begeleiding van begin tot eind
[udesign_icon_font name=”fa fa-check” color=”#009ee2″] Met financieel en fiscaal advies
[udesign_icon_font name=”fa fa-check” color=”#009ee2″] Oog voor de emoties
[/one_half] [one_half_last][udesign_icon_font name=”fa fa-check” color=”#009ee2″] Oplossings- en toekomstgericht
[udesign_icon_font name=”fa fa-check” color=”#009ee2″] Informele wijze en heldere taal
[udesign_icon_font name=”fa fa-check” color=”#009ee2″] Inclusief juridische afwikkeling
[/one_half_last]

5 Relatietips als goede voornemens

Goede voornemens, die horen bij een nieuw jaar. Want een nieuw jaar voelt bijna altijd als een nieuw begin. Afvallen, meer sporten, gezonder eten, meer reizen en geld sparen vormen vaak de top 5 aan goede voornemens. Maar wat ons betreft staat het hebben van een goede en gelukkige relatie elk jaar bovenaan het lijstje. En daar moet u echt wel wat voor doen! Kijk deze maand dus eens terug op uw relatie. Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren? Hoe kunnen we onze relatie een boost geven, zodat onze relatie toekomst blijft houden? Deze 5 goede voornemens helpen u op weg.

1. Heb vertrouwen in elkaar

De basis voor een goede relatie is vertrouwen. En aan die vertrouwensrelatie moet u bouwen, het is vanzelfsprekend. Geef elkaar daarom het voordeel van de twijfel. En trek nooit voorbarige conclusies. En denkt u dat er iets is waarom u uw partner niet kunt vertrouwen? Praat er dan met elkaar over. Vaak zullen uw twijfels ongegrond blijken.

2. Check regelmatig uw relatie

Controleer geregeld hoe je relatie ervoor staat, bij uzelf en bij uw partner. Vraag uw partner of hij/zij vindt dat alles naar wens gaat en of u het goed doet als partner. Vraag uw partner naar zijn/haar mening over uw gedrag en ga aan de slag met de feedback. Kijk ook regelmatig goed en eerlijk naar uzelf, waarschijnlijk ziet u voor uzelf ook wel nog enige punten waar u aan kunt werken. Dit geldt natuurlijk ook voor uw partner.

[toggle_content title=”Lees verder”]

3. Maak bewust tijd voor elkaar

Maak bewust tijd voor elkaar en besteedt die tijd dan ook met en aan elkaar. Laat u niet opslokken door werk en dagelijkse beslommeringen, maar maak tijd om samen te zijn. Tijd die u samen in alle rust doorbrengt. Daarbij gaat niet om wat u doet, maar om het samenzijn. Neem daarin de wensen van uw partner mee vanuit de gedachte: hoe en waarmee maak ik jou gelukkig? Probeer in ieder geval tenminste elke avond een half uurtje te vinden om de ander bij te praten over de gebeurtenissen van de dag.

4. Werken aan uw relatie

Een goede relatie is vooral werken, werken aan de interactie en aan de verstandhouding met elkaar. Dat betekent snappen hoe de ander in elkaar steekt en onduidelijkheden uit de weg ruimen. Maar ook begrip hebben voor elkaar, verantwoordelijkheid nemen en lief zijn voor elkaar. Besef ook dat in de loop der tijd iedereen verandert. Zowel u als uw partner. Ga met deze veranderingen mee, stel u flexibel op en accepteer dat uw partner verandert.

5. Luister naar elkaar
Om samen gelukkig te zijn, is luisteren naar elkaar erg belangrijk. Maar dan wel luisteren met uw complete aandacht en oprechte interesse. Laat dus weten dat u luistert door bijvoorbeeld zo nu en dan te knikken. Toon begrip voor de gevoelens van uw partner. En laat uw partner uitpraten.

[/toggle_content]

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06  – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Zeer vakkundig en prettig in omgang…. Goed voorstellingsvermogen voor beide partijen! Goede ondersteuning, maar ook gericht handelend t.o.v. de kinderen. Rudi verdient een tien! Zelfs in deze moeilijke periode van ons leven.

[udesign_icon_font name=”fa fa-arrow-circle-right” color=”#f49b00″] Lees verder

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Call Now Button