Checklist scheiden - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Onze checklist scheiden geeft u inzicht en rust

Voor mensen die gaan scheiden is het vaak lastig om alle zaken rondom de scheiding goed op een rijtje te krijgen. Dat is niet zo gek: er komt gewoonweg veel bij een scheiding kijken. Hierdoor is het moeilijk om gedurende het scheidingsproces het overzicht te bewaren. Onze checklist scheiden helpt je hierbij. De checklist wijst je de weg en helpt je om alles in kaart te brengen. Met onze checklist scheiden staat u er niet alleen voor. Gebruik het als handig hulpmiddel om uw scheiding goed te kunnen regelen. En heeft u nog vragen over onderdelen van de checklist scheiding? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat moet er allemaal geregeld worden bij een scheiding?

Het is een feit dat als u gaat scheiden u heel veel zaken moet gaan regelen. Vooral op financieel gebied zijn er veel onderwerpen waarover u met elkaar afspraken moet gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan:

In onze checklist scheiden komen bovengenoemde onderwerpen allemaal aan bod. Realiseer u hierbij dat uit onderzoek is gebleken dat bij echtscheidingen hulp van een financieel specialist altijd aan te raden is. Logisch, want de financiën gaan voor 80% uw nieuwe toekomst bepalen. Toch worden juist de financiële zaken vaak het meest onderschat tijdens een scheiding. Scheidende mensen denken er meestal te makkelijk over en kunnen dan achteraf voor verrassingen komen te staan.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06 – 505 037 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bekijk ‘Waarom een Scheidingsplan®’

Kwaliteit verzekerd

 

Duidelijke uitleg, aandacht voor beide partijen en kwam met inzichten waar wij, als leek, niet aan gedacht hadden. Fijn om in een dergelijke moeilijke situatie op een goede, discrete manier door een voor ons onbekend proces geholpen te worden.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.