Gratis boekje over scheiden - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Team Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

Scheiden doe je niet alleen! Elke scheiding is weer anders en vraagt om andere oplossingen.

Een scheiding is een ingewikkeld proces waarbij emoties en onzekerheid een grote rol spelen. Ook gaat een groot deel van de scheidingsproblemen over geld. En natuurlijk staan de belangen van de kinderen altijd voorop. Veel vragen zonder antwoorden. Al deze vragen kan ik beantwoorden. Antwoorden zodat er afspraken gemaakt kunnen worden, die bij jouw unieke situatie passen.

Als registermediator en erkend financieel planner kan ik je in dit lastige traject op de juiste wijze begeleiden. Zowel op emotioneel als op financieel vlak. Ik behoud het overzicht, kan mij goed in jullie situatie en positie verplaatsen en zorg ervoor dat alle belangen goed tegen elkaar worden afgewogen. Dat er ook rekening gehouden wordt met alle fiscale aspecten en dat alles helder vastgelegd wordt.

En sta je er alleen voor: ook dan kan ik ervoor zorgen dat je op alle onderdelen goed wordt begeleid.

Ik ben Rudi Mertens geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en al registermediator aangesloten bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Ik beschik over een ruime praktijkervaring, ik ben al sinds 2009 fulltime werkzaam als (echt)scheidingsbemiddelaar en mediator. Daarvoor ben ik in diverse adviesfuncties op het gebied van hypotheken en oudedagsvoorzieningen werkzaam geweest bij de Delta Lloyd Groep.  Ik ben gehuwd en wij hebben twee, inmiddels volwassen kinderen.

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel  06 – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.