Uw scheiding goed geregeld - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Tarief Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Bij een scheiding bent u vaak onzeker over hoe uw toekomst eruit gaat zien. En onzeker over hoe u er financieel komt voor te staan. Voor ons is het belangrijk dat u vooraf‘ weet wat de kosten van uw scheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant als mogelijk over. Omdat echter geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding dan ook niet voor iedereen gelijk. Om die reden moeten wij voor een prijsopgave eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.


Sterk concurrerend tarief

De Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard werkt extra efficiënt omdat wij alles onder één dak bieden. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw scheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. Omdat wij alles in één hand kunnen houden en niks hoeven uit te besteden, scheelt dat in uren en overleg. De totale kosten van een scheiding via De Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw eigen wensen, hoe ingewikkeld uw scheiding is en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere wensen en belangen.

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief.


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om de kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw persoonlijke situatie uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen in onze begeleiding.  Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte besluit u of u met de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard  in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent. Ons tarief is concurrerend met die van een advocaat en andere bemiddelaars en in vele gevallen zelfs goedkoper.

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel  06 – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.