Uw scheiding goed geregeld _ Scheidingsplanner Maastricht_Heerlen_Gulpen

Scheidingsplanner Maastricht

Uw scheiding succesvol regelen in Maastricht (Maastricht, Meerssen, Bunde, Eijsden, Gronsveld, Bemelen), het Heuvelland (Cadier en Keer, Margraten, Gulpen, Wijlre, Vaals),  Parkstad (Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal en Simpelveld), Geleen en Sittard.

Contactgegevens Scheidingsplanner Maastricht

Wilhelminasingel 70
(alleen op afspraak)
6221BL Maastricht
Telefoon: 06 – 50503797
E-mail: rudi.mertens@scheidingsplanner.nl


Sinds 2007 al ruim 300 scheidingen in Maastricht en omstreken tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Maastricht onder één dak. Naast financieel advies bij een scheiding, kunt u bij ons samen scheiden op basis van mediation.

De Scheidingsplanner Maastricht is er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel  06  -50 50 37 97  of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.