scheiden met een eigen bedrijf - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Echtscheiding en eigen bedrijf

Een ‘gewone’ scheiding is vaak al lastig genoeg. Laat staan als er bij de scheiding een eigen bedrijf meespeelt. Jij hebt waarschijnlijk tal van vragen. Hoe moet de onderneming ‘verdeeld’ of verrekend worden? Hoe zorgen we ervoor dat de continuïteit van het bedrijf niet in gevaar komt? Met welke financiële en fiscale haken en ogen moeten we bij een scheiding met onderneming rekening houden? We leggen je graag uit waar je allemaal rekening mee moet houden en hoe onze ondernemersdesk jou daarbij kan helpen.

Belangen bij scheiden met eigen bedrijf

Bij een scheiding met een eigen bedrijf staan er enorm veel belangen op het spel. Naast het maken van afspraken over de basisonderwerpen zoals de kinderen, de woning en alimentatie, moet voor jouw onderneming ook alles in goede banen geleid gaan worden. Op het moment dat jullie samen een bedrijf hebben dien je je eveneens de vraag te stellen of je deze situatie voort wilt zetten en of dit voor jullie beiden haalbaar is.

Een van de grootste belangen is dat de continuïteit van jouw bedrijf niet in gevaar komt door je scheiding. De rekeningen moeten namelijk ook na de scheiding nog betaald kunnen worden. Het voortbestaan van je bedrijf is dus een belangrijke prioriteit tijdens een echtscheiding. Niemand heeft er iets  aan als het bedrijf omvalt. Een goede afwikkeling van de scheiding waarbij de cijfers goed geïnterpreteerd worden en er ook naar het toekomstperspectief wordt gekeken is dus erg belangrijk. Wij zijn een van de weinige scheidingsbemiddelaars die je hierover goed kunnen adviseren.

Scheiden als ondernemer, waar begin je?

Om te bekijken wat er met jouw onderneming gebeurt tijdens en na de scheiding zijn een aantal factoren van belang.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!

Bel 06 – 505 037 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

 

Mijn ex-vrouw en ik zijn bij Rudi terecht gekomen met de wens om alles in goed onderling overleg te regelen. We hadden onderling geen ruzie en hadden ook al een redelijk idee hoe we onze scheiding wilde regelen.

Rudi heeft onze soms ‘niet standaard’ wensen om weten te zetten in een juridisch sluitend convenant. Daarbij waren de gesprekken altijd zeer constructief en in hele goede sfeer. Rudi is een goed luisteraar en wist heel snel de essentie van de wensen te benoemen…”

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.