Vechtscheiding voorkomen - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Samenwerken in plaats van samen strijden

Geen (echt-)scheiding is hetzelfde, zeker gezien het verloop ervan. Zo is er de harmonieuze ‘overlegscheiding’, waarbij met respect en fatsoen voor elkaar samen naar passende oplossingen wordt gezocht. Daarnaast is er ook de vechtscheiding. Gelukkig is het aantal vechtscheidingen de afgelopen jaren flink afgenomen. Dit is mede te danken aan veel aandacht in de media over bijvoorbeeld het kunnen scheiden zonder strijdende advocaten.

Wij, als landelijke vereniging de Scheidingsplanner, doen er in onze praktijk alles aan om vechtscheidingen te voorkomen, zeker als er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat scheidende ouders samenwerken in de ontstane situatie in plaats van tegen elkaar te strijden. Als een kind de dupe dreigt te worden van de strijd tussen de ouders, dan steken we eerst al onze energie in het focussen op de belangen van henzelf en van de kinderen om uit een vechtscheiding te kunnen blijven.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06  – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Zeer vakkundig en prettig in omgang…. Goed voorstellingsvermogen voor beide partijen! Goede ondersteuning maar ook gericht handelend t.o.v. de kinderen. Rudi verdient een tien! Zelfs in deze moeilijke periode van ons leven.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen/Gulpen

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.