Fijne feestdagen na de scheiding - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Hoe maakt u er na de scheiding samen fijne feestdagen van?

Kerst wordt alom gezien als een gezellige tijd, een tijd voor samen zijn. Een versierde kerstboom, overal lichtjes, cadeautjes voor iedereen en herkenbare kerstliedjes op de radio. Gescheiden ouders zien in het eerste jaar na de scheiding vaak tegen deze dagen op. Het aangename gevoel van fijne kerstdagen is naar de achtergrond verdwenen. Reden is meestal omdat het gezin niet meer een echt gezin genoemd kan worden. Het liefst slaan ze het kerstfeest een keer over. Hoewel wij de emotie daarachter begrijpen, kunt u er toch na de scheiding fijne kerstdagen van maken. Wij geven u een aantal tips hoe u dit kunt aanpakken.

Relativeer de situatie

Probeer de ontstane situatie te relativeren. Bent u misschien iets te melancholisch en kijkt u daarom terug op hoe het had moeten zijn? Waren de kerstdagen tijdens uw huwelijk echt het geheel perfecte plaatje met die brandende open haard, die prachtig gedekte tafel en dat laagje sneeuw buiten? Misschien was het wel een stressvolle periode in uw relatie met allerlei verplichtingen en bijbehorende spanningen? Als u de nieuwe situatie kunt aanvaarden is er ruimte om dit perfecte plaatje los te laten. Probeer te focussen op de nieuwe toekomst. Kijk naar de dingen die u wél heeft, alleen of met uw kinderen. Natuurlijk horen de emoties van teleurstelling en/of verdriet hier ook gewoon bij. Geef deze emoties voldoende ruimte, maar laat ze niet de overhand voeren.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06  – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Mijn ex-vrouw en ik zijn bij Rudi terecht gekomen met de wens om alles in goed onderling overleg te regelen. We hadden onderling geen ruzie en hadden ook al een redelijk idee hoe we onze scheiding wilde regelen.

Rudi heeft onze soms ‘niet standaard’ wensen om weten te zetten in een juridisch sluitend convenant. Daarbij waren de gesprekken altijd zeer constructief en in hele goede sfeer. Rudi is een goed luisteraar en wist heel snel de essentie van de wensen te benoemen…

 Lees verder

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.