Tips behoud familiebanden - Scheidingsplanner Maastricht - Heerlen - Gulpen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Tips voor ouders en grootouders bij een scheiding

Zeker bij vechtscheidingen komen verstoorde familiebanden met grootouders vaak voor. Uit een onderzoek van TNS NIPO in opdracht van Plus Magazine, blijkt zelfs dat voor 53% van de opa’s en oma’s het contact met hun kleinkinderen na een scheiding duidelijk anders is geworden. Dat komt onder meer omdat als ouders aan het scheiden zijn, er aan het behoud van deze familiebanden meestal niet veel aandacht wordt besteed. Hierdoor is het behoud van familiebanden met opa en oma niet zo vanzelfsprekend.

Grote impact op familiebanden bij een vechtscheiding

De impact is dus vooral bij vechtscheidingen heel groot. Dit komt omdat bij een vechtscheiding meestal puur vanuit emoties wordt geregeerd en er niet vanuit het belang van het kind wordt gedacht. En het kind? En de grootouders? Die worden zo onderdeel van het conflict. Dit tot groot verdriet van het kind, oma en opa. Daarnaast moeten grootouders er natuurlijk ook zelf voor waken dat zij door hun eigen gedrag geen onderdeel van het conflict worden. Ieder familielid zal zijn/haar steentje moeten bijdragen.

Wij geven u als ouders of als grootouders graag wat tips om de familiebanden te behouden.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06  – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

 

Mijn ex-vrouw en ik zijn bij Rudi terecht gekomen met de wens om alles in goed onderling overleg te regelen. We hadden onderling geen ruzie en hadden ook al een redelijk idee hoe we onze scheiding wilde regelen.

Rudi heeft onze soms ‘niet standaard’ wensen om weten te zetten in een juridisch sluitend convenant. Daarbij waren de gesprekken altijd zeer constructief en in hele goede sfeer. Rudi is een goed luisteraar en wist heel snel de essentie van de wensen te benoemen…

 Lees verder

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.