Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

5 Relatietips als goede voornemens

Goede voornemens, die horen bij een nieuw jaar. Want een nieuw jaar voelt bijna altijd als een nieuw begin. Afvallen, meer sporten, gezonder eten, meer reizen en geld sparen vormen vaak de top 5 aan goede voornemens. Maar wat ons betreft staat het hebben van een goede en gelukkige relatie elk jaar bovenaan het lijstje. En daar moet u echt wel wat voor doen! Kijk deze maand dus eens terug op uw relatie. Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren? Hoe kunnen we onze relatie een boost geven, zodat onze relatie toekomst blijft houden? Deze 5 goede voornemens helpen u op weg.

1. Heb vertrouwen in elkaar

De basis voor een goede relatie is vertrouwen. En aan die vertrouwensrelatie moet u bouwen, het is vanzelfsprekend. Geef elkaar daarom het voordeel van de twijfel. En trek nooit voorbarige conclusies. En denkt u dat er iets is waarom u uw partner niet kunt vertrouwen? Praat er dan met elkaar over. Vaak zullen uw twijfels ongegrond blijken.

2. Check regelmatig uw relatie

Controleer geregeld hoe je relatie ervoor staat, bij uzelf en bij uw partner. Vraag uw partner of hij/zij vindt dat alles naar wens gaat en of u het goed doet als partner. Vraag uw partner naar zijn/haar mening over uw gedrag en ga aan de slag met de feedback. Kijk ook regelmatig goed en eerlijk naar uzelf, waarschijnlijk ziet u voor uzelf ook wel nog enige punten waar u aan kunt werken. Dit geldt natuurlijk ook voor uw partner.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 06  – 50 50 37 97 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Zeer vakkundig en prettig in omgang…. Goed voorstellingsvermogen voor beide partijen! Goede ondersteuning, maar ook gericht handelend t.o.v. de kinderen. Rudi verdient een tien! Zelfs in deze moeilijke periode van ons leven.

 Lees verder

Meer over de Scheidingsplanner Maastricht – Heerlen – Sittard

Rudi Mertens - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | Gulpen

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Vraag Ons Gratis Scheidingsboekje Aan - Scheidingsplanner Maastricht | Heerlen | GulpenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?
Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.
In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.